Tervetuloa sivuillemme!


Olet päätynyt Kht Pikkutallin sivuille! Kht Pikkutalli on ollut toiminnassa jo vuodesta 2013. Tallia pyörittää 14-vuotias tyttö. Harrastustoiminta on erittäin aktiivista ympäri vuoden. Talli sijaitsee Kainuussa tarkemmin Sotkamossa. Tallissamme asustaa yhteensä 9 hevosta sekä välillä ylläpitohevosia.

Tallin toimintaan kuuluu tuntien, valmennuksien, leirien ja kisojen järjestämistä sekä aktiivinen somen päivitys. Tunneista ja valmennuksista on lisätietoa niitä koskevalla sivulla. Leirejä järjestän yleensä yhden joka kesä. leiripaikkana toimii aina meidän mökki. Harrastan aktiivisesti ja treenaan ja ratsastan itse paljon. Ratsastelen myös muiden harrastajien kanssa ja usein myös mukana on kamera. Kuulun Team Bright Nightiin ja treenaan myös tiimin kanssa.

Tallirakennus on aitta. Tallin sisään mahtuu paljon kaikenlaista. Pihalta löytyy tarhat ja kenttä. Hevoset tarhaavat aina kesäisin kun sää sallii ja joskus talvellakin. Meiltä löytyy kattava estekalusto sekä läheltä löytyy myös hyvät maastot.

Vuokatti sijaitsee muutaman kilometrin päässä tallista, joten jos olet lomalla Vuokatissa ota ihmeessä yhteyttä.


 Talli somessa:
Instagram: kht_pikkutalli
YouTube: Kht Pkkutalli

Tiimi instagram:
teambrightnight
 
Yhteys sähköpostilla
tyypillinen vastausaika on 24h sisällä