Valokuvaus - Luukku 4

Some-joulukalenteri luukun 4 aika! Luukkuja tulee siis Instaan, Blogiin ja YouTubeen.

Aiheenamme kuitenkin valokuvaus. Valokuvauksesta keppariharrastuksen ohella on muodostunut minulle ns. toinen harrastus. Kuvaan Canon 1200D kameralla. Suosittelen kyseistä kameraa kaikille joita suinkin valokuvaaminen kiehtoo.




Talvisin valokuvaaminen tuottaa haastetta, kun tulet koulusta on hämärää ja kun viikonloppuna koittaa kuvauspäivä ei välttämättä sää ole hyvä. Siksi itse otan paljon kuvia kerralla, että mateeriaalia sitten riittää. Se myös vinkkinä kaikille joilla on alkuvaikeuksia kuvaamisen suhteen.

Sitten minun valokuvaus historiaan. Pienenä jo minua kiinnosti halusin ottaa kuvia kaikesta ja ostin omilla rahoillani 5-vuotiaana pienen pinkin dikikameran. Silläpä sitten otin reissukuvia ja kaikkea muuta monia vuosia. Kun olin 11-vuotias alkoivat paremmat kamerat kiinnostaa ostin yhdessä äidin kanssa alkeellisen samsungin järjestelmäkameran. kamera on pääasiassa tarkoitettu videoiden kuvaamiseen, mutta sai silla kuviakin otettua. Sitten eipä kauan mennyt kun 2016 syksyllä alkoi kunnon kamerat kiehtoa ja päätöksen tein. olen edelleen nykyisestä kamerasta äidille velkaa mutta maksan sen pikkuhiljaa pois.

Ja nyt sitten vielä yks juttu. kaikille, jotka liittyvät tämän 4.12.16 päivän aikana blogin lukijoiksi on luvassa osallistumismahdollisuus Kht Pikkutallin jouluarvontaan, jossa arvon joululoimen. tee näin:

1. Liity blogin lukijaksi (kannattaa avata internet versio)
2. Instagram diressä  kerro kiinnostaako sinua oikeasti lukea blogiani vai haluatko vain päästä arvontaan. Rehellisyyttä!
3. kerron sinulle, että olet arvonassa mukana ja arvonnan tulokset tulevat blogiin 14.12 postauksen yhteydessä jolloin otan myös voittajaan yhteyttä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti